Μαρινάδα
Σε ένα μεγάλο μπολ ετοιμάζουμε τη μαρινάδα για τα σνίτσελ. Ρίχνουμε το γιαούρτι, το ξύσμα λάιμ, το πράσο και το κρεμμυδάκι πολύ καλά ψιλοκομμένο, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και βάζουμε μέσα τα σνίτσελ για να πάει η μαρινάδα παντού. Τα βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
Πανάρισμα
Βγάζουμε τα σνίτσελ από το ψυγείο και ξεκινάμε το πανάρισμα βήμα βήμα. Πρώτα στο αλεύρι, μετά στο αβγό και τέλος στη φρυγανιά που την έχουμε ανακατέψει με το σουσάμι.
Ντιπ Ταρτάρ
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τη μαγιονέζα και όλα τα υπόλοιπα υλικά πολύ καλά ψιλοκομμένα και ανακατεύουμε.
Πατάτες
Βράζουμε τις πατάτες για 25 λεπτά, μόλις κρυώσουν τις κόβουμε στη μέση και τις κρυώνουμε. Αμέσως μετά τις σοτάρουμε πολύ καλά στο ελαιόλαδο μαζί με το δενδρολίβανο, το ψιλοκομμένο τσίλι και την πάπρικα μέχρι να ροδίσουν.
Σνίτσελ
Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το ηλιέλαιο, ζεσταίνουμε περίπου στους 160ºc και τηγανίζουμε για 6 λεπτά.
Σερβίρουμε τα σνίτσελ με τις πατάτες και το ντιπ.
Tip: Το σνίτσελ τρώγεται ευχάριστα αμέσως μόλις τηγανιστεί.