Πεϊνιρλί γρήγορο με ψητό ζαμπόν και μπέικον - Creta Farms
eatlife / συνταγές /

Πεϊνιρλί γρήγορο με ψητό ζαμπόν και μπέικον

Συνταγή από τον σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου.

υλικά

    • 4 έτοιμα προψημένα πεϊνιρλί
    • 4 φέτες ψητό ζαμπόν Εν Ελλάδι Gourmet Creta Farms
    • 100 γραμμάρια μπέικον καπνιστό Εν Ελλάδι Creta Farms
    • 200 γραμμάρια σάλτσα τομάτας
    • 250 γραμμάρια κασέρι τριμμένο
    • 10 τοματίνια
    • 100 γραμμάρια φρέσκο τυρί κρέμα
    • Αλάτι
    • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

εκτέλεση

  • Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τις φέτες ψητό ζαμπόν στα 3 κατά μήκος και το μπέικον σε 4 κομμάτια την κάθε φέτα.
  • Τοποθετείτε τα έτοιμα πεϊνιρλί σε ένα αντικολλητικό ταψί και μοιράζετε πάνω τους ισόποσα τα υλικά.
  • Πρώτα την σάλτσα τομάτας, μετά το τριμμένο κασέρι και τις φέτες ψητό ζαμπόν, ατημέλητα τοποθετημένες.
  • Στις πτυχώσεις που δημιουργεί το ζαμπόν τοποθετείτε τα τοματίνια, κομμένα στην μέση και το φρέσκο τυρί κρέμα σε μικρές κουταλιές.
  • Τέλος τοποθετείτε τα κομμάτια καπνιστού μπέικον και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C, στις αντιστάσεις πάνω-κάτω, για 8-10 λεπτά.