Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε το ψητό ζαμπόν μαζί με την πράσινη πιπεριά σε μικρά κυβάκια και ψιλοκόβετε το μπέικον και τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
Σοτάρετε το ψητό ζαμπόν μαζί με το μπέικον, την πράσινη πιπεριά και τα φρέσκα κρεμμυδάκια για 2-3 λεπτά.
Τοποθετείτε τα υλικά του τηγανιού σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτετε το τριμμένο κασέρι, την φέτα, το ψιλοκομμένο σχοινόπρασο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Ανοίγετε τα φύλλα κουρού σε ένα καθαρό, ελαφρώς αλευρωμένο πάγκο και με ένα τσέρκι διαμέτρου 6-7 εκ. τις κόβετε σε στρογγυλά κομμάτια.
Απλώνετε σε κάθε κομμάτι ζύμης λίγη σάλτσα τομάτας, τοποθετείτε 1 κουταλάκι από την γέμιση και τυλίγετε την ζύμη σε μπαλάκια.
Περνάτε με νερό την ζύμη κουρού, με την βοήθεια ενός πινέλου, την πανάρετε στο καβουρδισμένο σουσάμι και τις τοποθετείτε σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C, στον αέρα, για 25-28 λεπτά, μέχρι να ψηθούν και να πάρουν ωραίο χρώμα.