Ξεκινάμε με το βρασμό του ρυζιού. Ανάλογα με την ποικιλία που θα χρησιμοποιήσουμε χρειάζονται 10 με 14 λεπτά. Το στραγγίζουμε και το κρατάμε χλιαρό κοντά μας.
Σε ένα σκεύος γουόκ ρίχνουμε το σησαμέλαιο να κάψει σε δυνατή φωτιά. Αμέσως μετά, ρίχνουμε το χοιρινό κομμάτι της επιλογής μας κομμένο σε λεπτές φέτες μισού εκατοστού και το σοτάρουμε στο σησαμέλαιο. Μόλις ροδίσει ελαφρώς το βγάζουμε για λίγη ώρα από τη φωτιά.
Στο ίδιο σκεύος, ρίχνουμε τα αβγά και τα ανακατεύουμε με ένα σύρμα ώστε να γίνουν μία κομματιασμένη ομελέτα. Ρίχνουμε γρήγορα το κρεμμυδάκι, το σκόρδο, το τσίλι, το τζίντζερ, το καρότο και καρυκεύουμε. Ξαναπροσθέτουμε το κρέας.
Μόλις γυρίσουμε το φαγητό στη δυνατή φωτιά (stir frying), προσθέτουμε την hoisin sauce και το ρύζι. Ρίχνουμε και το ζωμό μας και δοκιμάζουμε αν χρειάζεται να προσθέσουμε λίγο αλάτι ακόμη.
Σερβίρουμε κατευθείαν σε μικρά μπολ.
Tip: Μπορούμε αν θέλουμε όταν θα ρίξουμε τα αβγά και μαγειρευτούν να τα βγάλουμε από τη φωτιά, και να τα ρίξουμε στο τέλος του μαγειρέματος ώστε να φαίνονται πιο ζωντανά.