Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε την πράσινη πιπεριά σε μεγάλους κύβους, τα τοματίνια στην μέση και ψιλοκόβετε το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο.
Τοποθετείτε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το μισό ελαιόλαδο.
Σοτάρετε την πράσινη πιπεριά μαζί με τα τοματίνια για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Αποσύρετε την πιπεριά και τα τοματίνια από το τηγάνι, τα τοποθετείτε σε ένα πυρέξ και ξαναβάζετε το τηγάνι σε δυνατή φωτιά, προσθέτοντας και το υπόλοιπο ελαιόλαδο.
Σοτάρετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο για 1-2 λεπτά και προσθέτετε την καστανή ζάχαρη μαζί με τον πελτέ τομάτας συνεχίζοντας το σοτάρισμα για άλλο 1 λεπτό.
Προσθέτετε την τομάτα κονκασέ μαζί με την τριμμένη τομάτα και τον ζωμό λαχανικών, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Αφήνετε την σάλτσα να βράσει μέχρι να ξεκινήσει να δένει, ανακατεύοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Όταν η σάλτσα είναι σχεδόν έτοιμη την προσθέτετε στο πυρέξ με την πιπεριά και τα τοματίνια, προσθέτετε τα κεφτεδάκια και ανακατεύετε καλά.
Τοποθετείτε τους κύβους φέτας στο πυρέξ και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 210ο C, στις αντιστάσεις, για 10-12 λεπτά.
Όταν τα κεφτεδάκια είναι έτοιμα, τα αποσύρετε από τον φούρνο, πασπαλίζετε με την ψιλοκομμένη ρίγανη και σερβίρετε.