Κρουασάν με Εν Ελλάδι Gourmet καπνιστή γαλοπούλα, egg-mayo sauce, τοματίνια και κασέρι - Creta Farms
eatlife / συνταγές /

Κρουασάν με Εν Ελλάδι Gourmet καπνιστή γαλοπούλα, egg-mayo sauce, τοματίνια και κασέρι

Συνταγή από τον σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου.

υλικά

    • 2 κρουασάν μεγάλα
    • 6 φέτες καπνιστή γαλοπούλα gourmet Εν Ελλάδι Creta Farms
    • 10 τοματίνια
    • 140 γραμμάρια κασέρι
    • 20 γραμμάρια baby leaves

    Για την egg-mayo sauce:

    • 4 αυγά βρασμένα σφιχτά
    • 2 κουταλιές μαγιονέζα
    • 1 κουταλάκι μουστάρδα με μέλι
    • 1 κουταλάκι Worcestershire sauce
    • Αλάτι
    • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
χρόνος ετοιμασίας
15
βαθμός δυσκολιας
ΕΎΚΟΛΟ
τύπος γεύματος
ΠΡΩΪΝΟ

εκτέλεση

  • Τοποθετείτε ένα κατσαρολάκι με νερό σε δυνατή φωτιά και βράζετε τα αυγά για 7-8 λεπτά για να γίνουν σφιχτά.
  • Όταν τα αυγά είναι έτοιμα, τα αποσύρετε από το κατσαρολάκι, τα κρυώνετε κάτω από άφθονο, τρεχούμενο νερό, τα ξεφλουδίζετε, τα ψιλοκόβετε και τα τοποθετείτε σε ένα μπολ.
  • Προσθέτετε στα ψιλοκομμένα αυγά την μαγιονέζα, την μουστάρδα με μέλι, την Worcestershire sauce, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
  • Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα τοματίνια στην μέση και το κασέρι σε τριγωνάκια.
  • Κόβετε τα κρουασάν κατά μήκος, σαν sandwich, τοποθετείτε πρώτα την egg-mayo sauce, το κασέρι, τα τοματίνια, την καπνιστή γαλοπούλα και τέλος τα baby leaves.