Ορεκτικά

επιστροφή
  • Aa

ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ GOURMET ΜΕ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ ΡΟΚΑ (DIP ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ)

Για 15 μπουκίτσες

Υλικά

5 φέτες Creta Farms Εν Ελλάδι Gourmet γαλοπούλα
60gr flakes (νιφάδες) παρμεζάνας
30gr άγρια ρόκα
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ:
100g φρούτα του δάσους (βατόμουρα, φρασκοστάφυλα, μούρα)
1/2 σφηνάκι λικέρ κεράσι
11 κουταλάκι γλυκού ζάχαρη
1 σφηνάκι ξύδι μπαλσάμικο

Εκτέλεση

Μπουκίτσες:

Κόβουμε τις φέτες γαλοπούλας Εν Ελλάδι Gourmet στα 3. Σε κάθε μία από αυτές μοιράζουμε τη ρόκα και τις νιφάδες παρμεζάνας που έχουμε και τυλίγουμε με τέτοιο τρόπο που να προεξέχει η ρόκα στις δύο άκρες και καρφώνουμε με οδοντογλυφίδα.
Σερβίρουμε σε ποτηράκια σφηνάκια αφού προηγουμένως έχουμε μοιράσει σε αυτά τη σάλτσα.

Σάλτσα:

Βράζουμε μαζί τα φρούτα του δάσους, το λικέρ κεράσι και τη ζάχαρη για 10 λεπτά. Στη συνέχεια πολτοποιούμε και περνάμε από σουρωτήρι. Τέλος προσθέτουμε το μπαλσάμικο. Εναλλακτικά τοποθετούμε τις μπουκίτσες περιμετρικά μιας πιατέλας και στο κέντρο της, μπολ με το dip από Φρούτα του Δάσους.

επιστροφή