Κυρίως Πιάτα

επιστροφή
  • Aa

Πίτσα με ταλαγάνι & Εν Ελλάδι Gourmet γαλοπούλα ψητή

Για 4 άτομα

Υλικά


2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
150ml κρέμα γάλακτος
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
λίγα φύλλα μαϊντανού για γαρνίρισμα 
1 βάση για πίτσα
200γρ. Εν Ελλάδι Gourmet γαλοπούλα ψητή σε φέτες
150γρ. τυρί ταλαγάνι χοντροτριμμένο

Εκτέλεση


Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα. Ανοίγετε τη ζύμη λεπτή, την κόβετε σε σχήμα καρδιάς και την ακουμπάτε σε ταψί που έχετε λαδώσει.
Αλείφετε τη ζύμη με την κρέμα γάλακτος, στη συνέχεια μοιράζετε τα κρεμμυδάκια και πασπαλίζετε με μαύρο πιπέρι. Ψήνετε στον προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά.
Ξεφουρνίζετε την πίτσα, πασπαλίζετε με το τυρί και ακουμπάτε τις φέτες της γαλοπούλας και την ψήνετε για 5-6 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί. Σερβίρετε την πίτσα ζεστή γαρνίροντας με φύλλα μαϊντανού.
επιστροφή